Aktuality

NEWS

NEWS?

Nabíráme obrátky, ať se k nám můžete přijít na podzim a azimu zahřát jak kultruně, tak společensky. Aktuálními taháky v podobě debaty DVTV, Den otevřených ateliérů či naše páteční společenské večeře. 

Nově pivo z pivovaru Proud, experimentální minipivovar.

Pravidelnou sanitaci pivních cest nám zajišťuje firma LUKR. Pivo odebíráme přímo od Plzeňského Prazdroje. Káva z výběrové pražírny City Roasters a náš oblíbený dodavatel Premier Wines & Spirits nám dodává nejlepší pálenky z Blatné a kvalitní vína a Cavy na sklenku. Vyjímečné giny a rumy dodává Fenix Drinks. Zmrzliny z Karlových Varů - DO:PUSY. Skočte to vše prověřit :)

PAPÍRENSKÉ VEČEŘE

Společenské večeře, stůl pro pár či přátelé, svíčky, romantická světla a příjemná obsluha. V říjnu budou tři pátky věnovány třem krásným gastronomickým večerům.

VEČEŘE PRVNÍ
8.10.2021
 
PŘEDKRM

Langoš/ trhané vepřové/ kečup z pečených paprik,čedar
/LANGOŠ/ shredded pork / ketchup from roasted peppers, cheddar

HLAVNÍ CHOD

RIB EYE STEAK / pečený brambor plněný pikantními fazolemi, creme

fresh s česnekem a pažitkou

/ RIB EYE BEEF STEAK / baked potatoes stuffed with spicy beans, creme

fresh with garlic and chives

DEZERT

Nugátový knedlíček v makovÉ krustĚ a vanilkové omáčce
/ Nougat dumpling in poppy seed crust and vanilla sauce

VEČEŘE DRUHÁ
15.10.2021

PŘEDKRM

Chléb se Sardinie , bylinkové máslo

/ Pane carsau with Rosemary butter

SALÁT

Salát z medových pomerančů, olivy a bylinky
/ Honey orange & olive salad

HLAVNÍ CHOD

Jehněčí kotleta v bylinkové krustě, pečený brambor
/ Lamb chop in herb crust, baked potatoes

DEZERT

Ricottový frit s ostružinovým sorbetem
/Sebada with blackberry sorbet

VEČEŘE TŘETÍ
22.10.2021.

POLÉVKA

Celerový krém s uzeným pstruhem, kaviár ze pstruha, sezamové krekry
Celeriac cream with smoked trout and trout roe. Sesame cracker

PŘEDKRM
Květák smažený v mandlovém obalu, tapenáda z černých oliv, rizlingová zálivka, hrozny
Almond crusted fried cauliflower, black olive tapenade, grapes, riesling vinaigrette

HLAVNÍ CHOD

Sumec sázený v miso másle, kukuřičné polentě, restovaný kadeřávek. Porek
Catfish poached in miso butter, roasted corn polenta, sauteed kale. Leek

DEZERT

Dýňový sabayonne s kořeněnými jablky, lískooříškový crumble
Pumpkin sabayonne with spiced apples. Hazelnut crumble
 
CELÉ MENU 750 Kč
Rezervace na: tomas@papirnaplzen.cz
Table: 18:00
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s využitím souborů cookie.